Nu op vrijdagochtend bij Buurtkamer Nageljongen in Amsterdam Noord!!!

De kracht Van La-Di-Da

De kracht van LA-DI-DA: VEELZIJDIGE LES, EIGEN GESCHREVEN HIPPE LIEDJES!!!!

OOK VOOR PRIKKELGEVOELIGE KINDEREN IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD!!! HET IS VOOR IEDEREEN VANAF 2 tot 4 JAAR!!!

Ik heb op elk thema nieuwe liedjes gemaakt die we afspelen en meezingen tijdens de activiteiten. Een les bestaat uit 3 x 15 min: muziek, actie en cooling down. Het is voor peuters vanaf 2 tot 4 jaar. Maar als je je jongere kind geschikt acht kan dat natuurlijk ook.

DOWNLOAD NU HET NIEUWE LA-DI-DA ALBUM!!!

Itunes: http://apple.co/2x00NXT

Spotify: http://spoti.fi/2wXGXPi

Deezer: http://bit.ly/2jovoLI

Amazone: http://amzn.to/2y85wHk

Ook heb ik een eigen VISIE: we hebben nu te maken met kinderen die in een nieuwe tijd leven in de breedste zin van het woord. We leven in een hele andere, moderne tijd. Kinderen van nu krijgen veel meer prikkels binnen dan de kinderen van vroeger. Dit heeft te maken met onze ontwikkeling, zowel positief als negatief. Alleen al digitaal is er zoveel ontwikkeling gaande. Kinderen krijgen meer info mee van ouders/tv. Ook is er een andere omgang met kinderen ‘die anders zijn’ of ‘zich anders voelen’. Hier wordt op ingespeeld. Door al deze info kunnen we onze kinderen ook beter respecteren om wie ze zijn…. Muziek is universeel en prikkelt op allerlei ontwikkelingsgebieden: taalontwikkeling, sociale vaardigheden, motorische ontwikkeling, etc.

Ik kan feilloos aanvoelen hoe een kind zich voelt bij een activiteit en daarop inspelen. ELK KIND IS ANDERS! Als je peuter bijv. iets even niet ziet zitten, hoeft het ook niet.

STIMULEREN IS GOED, MAAR FORCEREN ZAL ALTIJD TEGENWERKEN.

Maar ook is er voor je peuter (en de ouder!) de ruimte om je lekker enthousiast uiten. Dat is heel belangrijk. Zo voelt je kind zich goed in de groep.

De ouders doen ook actief mee. Voor een kind werkt dat vaak motiverend. Vaak ontstaan er zelfs ook nieuwe leuke vriendschappen tussen ouders en kinderen.